Gastroturista. (ÚVAHA z pivnice)
Sedím doma, v pivnici.
Sám.
A napadlo ma takéto.
Dnes som varil.
Zase. Mám to rád a baví ma to.
Som aj hlavne gastroturista. Na všetky výlety chodím len kvôli žrádlu. Nikdy si nepamätám názvy ulíc a hotelov, vždy viem len druhy jedál a mená podnikov.
Aj teraz, keď sme boli v Mexiku.
Neviem, ako sa volal hotel a mesto, kde sme bývali, ale putiku "PančoVila", si pamätám doteraz a oni nás tiež. Trošku sme tam sedeli a oni zavolali majiteľa, nech si nás príde pozrieť, že to ešte nevideli, doteraz neviem, o čo im išlo a bolo to vyslovene trápne a nepríjemné, keď si nás fotili.
Tvrdili, že kvôli polícii.
Jedlo ma ale fakt baví a varím rád.
Zaujímavosťou môjho varenia je, že to konzumujem len ja.
Dokonca aj naše mačky, keď im to hodím do misky, ovoňajú to a pohŕdavo odídu. Nechápem ich, lebo minule som ich videl olizovať hovno.
Mám okolo seba aj veľa ľudí, čo radi varia a každý má na to iný dôvod. Mám kamoša, ktorý varí len kvôli chľastu.
Všetko čo varí, je na víne a alkohole, aj palacinky a praženica.
Je to hrdina. Dokonca ho uznáva jeho rodina ako kuchára, ešte neobjavili, že je to len obyčajný múdry a prešpekulovaný alkoholik.
Idem niekoho prezvoniť.
#Mišino
P.S. Ak ma chceš podporiť v #trápnoliteratúru, som tu pre teba a je tu aj moja knižka. Kde? Veď napíš. Do správy na VOX Ksichtbúk, alebo na Peknogram . (12 EUR), možno sa dohodneme aj na podpise s venovaním, podľa aktuálneho cenníka.
Pridajte komentár