Skip to main content

Gastroturista. (ÚVAHA z pivnice)

Sedím doma, v pivnici.

Sám.

A napadlo ma takéto.

Dnes som varil.

Zase. Mám to rád a baví ma to.

Som aj hlavne gastroturista. Na všetky výlety chodím len kvôli žrádlu. Nikdy si nepamätám názvy ulíc a hotelov, vždy viem len druhy jedál a mená podnikov.

Aj teraz, keď sme boli v Mexiku.

Neviem, ako sa volal hotel a mesto, kde sme bývali, ale putiku "PančoVila", si pamätám doteraz a oni nás tiež. Trošku sme tam sedeli a oni zavolali majiteľa, nech si nás príde pozrieť, že to ešte nevideli, doteraz neviem, o čo im išlo a bolo to vyslovene trápne a nepríjemné, keď si nás fotili.

Tvrdili, že kvôli polícii.

Jedlo ma ale fakt baví a varím rád.

Zaujímavosťou môjho varenia je, že to konzumujem len ja.

Dokonca aj naše mačky, keď im to hodím do misky, ovoňajú to a pohŕdavo odídu. Nechápem ich, lebo minule som ich videl olizovať hovno.

Mám okolo seba aj veľa ľudí, čo radi varia a každý má na to iný dôvod. Mám kamoša, ktorý varí len kvôli chľastu.

Všetko čo varí, je na víne a alkohole, aj palacinky a praženica.

Je to hrdina. Dokonca ho uznáva jeho rodina ako kuchára, ešte neobjavili, že je to len obyčajný múdry a prešpekulovaný alkoholik.

Idem niekoho prezvoniť.

#Mišino

P.S. Ak ma chceš podporiť v #trápnoliteratúru, som tu pre teba a je tu aj moja knižka. Kde? Veď napíš. Do správy na VOX Ksichtbúk, alebo na Peknogram . (12 EUR), možno sa dohodneme aj na podpise s venovaním, podľa aktuálneho cenníka.

 

uvahy z pivnice miso malicher

 

Pridajte komentár